ONGEkUNSTELD

Algemene voorwaarden

Als je je wilt registreren als schrijver op ONGEkUNSTELD, zul je akkoord moeten gaan met de volgende voorwaarden. Deze worden eens in de paar maanden ge-update. Blijf zelf ook up to date en lees ze af en toe nog eens door.

RECHTEN Met het plaatsen van een artikel op deze website, draag je het auteursrecht over aan de redactie. De redactie redigeert ingestuurde artikelen en behoudt het recht artikelen aan te passen of zelfs te weigeren. Nadat de redactie je artikel heeft doorlopen en je daar bericht van hebt ontvangen, krijg je 2 dagen de tijd om nog aanpassingen te doen. Daarna wordt het artikel automatisch gepubliceerd. Ben je het ergens mee oneens, dan kun je natuurlijk altijd mailen. Als schrijver behoud je altijd je persoonlijkheidsrechten.

DUBBELPUBLICATIE De artikelen die je uploadt op ONGEkUNSTELD, zijn uniek en heb je dus nog niet eerder gepubliceerd op een andere site.

PERSKAARTJES Om te voorkomen dat we ruzie krijgen met organisaties die we een artikel hadden beloofd terwijl de schrijver in kwestie ons er enkel in wilde luizen, kun je perskaartjes pas aanvragen nadat je 4 artikelen hebt gepubliceerd op de site. Vanaf dan ga je wat ons betreft wel drie keer per week gratis naar een concert, voorstelling of expositie!

INACTIVITEIT Heb je na 3 maanden nog steeds je account niet gebruikt om een artikel te uploaden, dan wordt je account verwijderd door de webmaster.

Heb je nog vragen of zie je ergens dooie mussen? Neem dan contact met ons op.

Deze pagina werd als laatste bijgewerkt op 18 maart 2015 door Annabel Storm. Copyright © 2015 ONGEkUNSTELD. Alle rechten voorbehouden.